Les intencions creen el destí

La meva teràpia es defineix com un treball vibracional egipto-esseni per a restablir la circulació de l’energia estancada en els circuits energètics del cos, introduint també tècniques indús, de shiatsu, de reflexologia i de quiromassatge pels problemes físics del cos. Treballo la part física i la part psicològica del cos i de la persona.

C O N E I X - T E

Conèix-te per dins i per fora, descobreix el que portes a dins i tot el teu potencial, mou les sensacions internes i externes i aconsegueix entendre't i desbloquejar-te

Sintergètica, Hipnosis Clínica i Geneología Transdimensional i Biodescoficiació.

Teràpies

Teràpia quàntica de desbloqueig de símptomes físics i emocionals amb el treball de l'inconscient. Treball amb l'angoixa, fòbies, al·lèrgies, trastorns d'alimentació, depressió, migranyes, dolors musculars, relacions familiars, de parella i laborals.

SAAMA - Teràpia de desbloqueig integral

Tècnica neuromuscular que accedeix a la informació del cos des de l'àmbit estructural, químic, psicològic, energètic i espiritual. Determinació de l'origen multicausal del problema.

Kiniesiologia

Tècniques meridians tendinomusculars (cadenes musculars), digitopultura per la fisiologia del múscul per problemes musculars esquelètics, treball amb problemes de torticolis, tendinitis, ciàtiques, cervicàlgies, lumbàlgies, millora de protusions i hèrnies discals, túnel carpià, línies de gravetat i ajuda per l'artrosi i l'artritis. 

Osteopatia ètnica, estructural, viceral i cranial

Tractament per a rehabilitació general del cos, cervicals, lumbago, mala circulació i estats nerviosos (depressió o estrès).

Reflexologia, medicina alternativa que consisteix en una tècnica mil·lenària basada en l'aplicació de pressió amb el polze i els altres dits a punts dels peus o les mans.

Reflexiologia podal, Quiromassatge i axiliar d'infermeria

Teràpia individual i de parella mitjançant tècniques de la Psicoteràpia Gestalt, el Coaching Personal, la PNL, la meditació i relaxació, orientació i focalització laboral, optimització del CV guanyant visibilitat amb currículums atractius i reeducació postural mitjançant sessions de Marxa Nòrdica, Meditació Conscient i Estiraments.

Talent & Life Gestalt - Coach

Khalud

Guia espiritual

Please reload

D E S C O B R E I X - T E

Descobreix el teu potencial amagat i noves formes de veure la vida i el teu interior. Entén a la teva manera i respon aquelles inquietuds amb noves experiències

Núria Valverde

¿De qué se trata este ítem? ¿Qué lo hace interesante? Escribe una descripción interesante para atrapar la atención de tu audiencia...

SAAMA

Dáhm árach

Dáhm Árach sorgeix de la idea de crear un espai per a persones amb interessos, inquietuds, ganes d’aprendre, de compartir, de créixer i comprendre: 

                                                la comunitat Dáhm Árach 

que té per objectiu enfocar tots els àmbits vitals des d’una mirada Conscient.

Els conceptes que constitueixen Dáhm Árach són: Espiritualitat, Llibertat, Art, Coneixement, Naturalesa, Conciència

Viatja cap al teu interior i omple´t de la teva pròpia llum

Khalud

Reiki Usui

Tarot Evolutivo

Geometría Sagrada

Guia de Viatges Místics

Terapeuta Espiritual

Transformació d'espais i persones basat en les diferents estacions de l'any, els seus elements, el Feng Shui-CASA (els 5 elements dins del mapa de casa nostra; valoració de la relació entre l'espai i la nostra transformació personal; millora de l'espai per fer un canvi psicològic), la Medicina Xinesa-COS (els 5 elements: aigua, fusta, foc, terra i metall; el yin i el yang; els òrgans i el seu funcionament; els horaris; l'alimentació; els meridians), la Bioneuroemoció-MENT (els òrgans del cos i les emocions i conflictes psicològics associats, Xacrodiagnosi, Hoponopono, Meditació, Tapping), i tot seguint les diferents fases de la lluna (creixent i decreixent) i la casa (disseny), el cos, la ment i l'energia. 

Feng Shui, Disseny, Geobiologia i Psicologia especialitzada en Bioneuroemoció

L’astrologia intuïtiva Vedanta ens ajuda a reconèixer qui som realment. Ens ajuda a trobar les eines que ens permeten ser lliures, incrementant el nivell de presència educant la ment a estar aquí i ara. Ens ajuda a promoure el no-dubte i la seguretat personal, al ser conscients dels propis dons i talents, i utilitzant la intuïció, el discerniment i la comprensió.

Lectura de la Carta Astral Personal

Irene Beltran

Coneix la totalitat com es representa en tu, com es veu en tu i com la comparteixes amb els altres. Canalitzar significa ser conscient de la nostra essència per així ser el canal que distribueix l'energia del tot i representar-la en el pla físic. La canalització ens ofereix conèixer la nostra energia, com la distribuïm i com la representem, és a dir, com la vivim.

Canalització Personal

La meditació reflexa la teva consciència. Mitjançant la meditació es té l'oportunitat de mirar dins d'un mateix i en profunditat. Tota la nostra vida es guia per sentiments i inspiracions i aquest és el paper del cor. L’exercici integral de la posada a punt del cor amb la ment es fa mitjançant aquesta meditació. 

Meditació

Miquel Gruas

Harmonització d'espais i persones

Please reload

A P R È N

Aprèn aquelles teràpies i formes de viure que més t'interessin, a un nivell més personal i diari, per poder utilitzar-ho en la teva pròpia vida

Massatge infantil dirigit a nadons de 1 a 12 mesos d´art mil·lenari practicat a Orient i introduït a Occident. El taller inclou una sessió fotogràfica durant la realització del curs i l'oli amb els que es fa. 

 • Estimulació del sistema nerviós

 • Millora del sistema respiratori

 • Alliberació de molèsties ocasionades pels gasos, còlics i estrenyiments 

 • Estat de relaxació

 • Enfortiment del vincle

 • Reforç del sistema muscular

 • Activació del sistema psicomotriu

 • Millora del vincle afectiu entre pares i nadó

 • Aprenentatge dels pares en observació i coneixement del nadó i de les seves necessitats

Curs obert i a petició, particular a 1 família a cada sessió:   Dissabtes de 10:00 - 12:00

Anna Paradell Ferrés

Curs que consta de 3 sessions de 3 hores en cada estació de l'any, impartit un cop al mes. En ell es treballen les estacions de l'any, els elements segons el Feng Suhi, la medicina Xinesa, els òrgans i les seves emocions, les fases de la lluna, la casa, el cos, la ment i l'energia. S'aprenen tècniques com el mapa bagua personal de casa nostra, el treball de zones amb relació espai-transformació personal-canvi psicològic, el yin i el yang, els meridians, l'alimentació, l'inconscient, les afirmacions positives, el mapa del tresor, el xacradiagnosi, l'hoponopono, la meditació, el tapping i altres.

Curs tancat i iniciat:   Dissabtes de 10:00 - 13:00

Curs obert i preparat pel seu inici:   Dijous tarda de 18:00 - 21:00

Marta Gabaldà

Per començar a aprendre astrologia coneixent els planetes que ens influeixen, la seva casa, el seu signe i aspecte, tot front la lectura i la interpretació de la Carta Astral Personal de tots els participants. En cada taller s’explicarà un tastet de mitologia grega, per conèixer l’arquetip del planeta, i analitzar la seva energia, les seves característiques i les seves simetries. Una vegada coneguda la seva representació, s’interpretarà el planeta en sí a cada Carta Astral Personal del grup, sabent com afecta en la personalitat i l'estructura mental. Es plantegen solucions per activar el planeta amb tot el seu potencial, i comprendre els bloquejos que ens pot portar si no n'utilitzem bé l’energia.

Curs tancat i iniciat:   Divendres de 15:00 - 20:00

Albert Serrano

Mòdul 1:

 • Estimular i entendre l'arbre genealògic

 • Vincles

 • Conceptes bàsics

 • Sentit biològic

Mòdul 2:

 • La ment inconscient, subconscient i conscient

 • Relaxació profunda

 • Hipnosi ràpida

 • Vibració ancestral (VAK)

Curs obert del "Mòdul 2" i preparat pel seu inici:   Dissabte 14 d'Abril de 9:30 - 14:00 i de 15:00 - 20:00 i Diumenge 15 d'Abril de 9:00 - 14:30

Patricia

Nivell 1:

 • Què significa canalitzar?

 • Per què és útil?

 • Coneixement de diferents eines per connectar amb el nostra canal per estar presents en el moment actual i per viure conscients.

Nivell 2:

 • Canalització dels xacres i punts energètics

 • Connectar amb els xacres i els seus punts energètics corresponents per rebre la informació, veure com es mouen, com es manifestes i quines habilitats ja han desenvolupat.

Curs tancat i iniciat:   Divendres del mes de Març de 18:00 - 20:00

Irene Beltran

Please reload

C O L · L A B O R A C I O N S

El treball amb altres persones m'ha portat al que a dia d'avui m'omple i em permet sentir realitzada

Centre d'activitats i teràpies: ioga, antigravity, arts marcials, bols de quars, astrologia, teràpia i formació d'osteopatia i de quiromassatge.Espai de creixement personal

Espai de creixement personal

Et mostrem la visió nostra de les coses o ens adaptem a la teva. Realització de sessions fotogràfiques on busquem treure l'essència de cada element.

Contacte: emocionsphoto@gmail.com

Fotografia

Empresa dedicada a la gestió, manteniment i seguiment de les xarxes socials amb la finalitat donar-se a conèixer i informar.

Xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter

Per a tu, amb totes les ganes i motivació que un pot portar a dins. Per com ets, per donar més sentit a les coses aconseguides, perquè ho dones tot amb tota la il·lusió i perquè aquí seguiràs amb el teu somriure i ganes de fer-ho bé. Creixent cada dia.

Contacte: nuriiiaa28@gmail.com

Desenvolupament Web i Cartells d'activitats

Desenvolupament i disseny específic i personalitzat de la guia d'estil i el logotip.

Disseny logotip

Please reload