Teràpies egipto-essènies


Les teràpies egipto-eseènies procedeixen dels antics egipcis on el terapeuta era el sacerdot, el metge, l'herbolari, l'estònom, el psicòleg... Pertanyien a una branca dels jueus i eren una comunitat que servia l’anomenada Santa Llum. Tenien com a matriu receptiva l’Energia. Eren disciplinats i espirituals, solidaris, pacifistes i separats de la corrent principal de la pràctica judaica religiosa, social i política del seu temps. Els podem situar concretament en tres centres d’estudis molt importants com són el Mont Carmel, La zona de Qumram i tota la part que corresponia a Egipte. Es practicava la medicina de l'ànima, del cos i de l'esperit mitjançant la mà (energia).


Eren coneguts pel seu treball dur, per compartir els seus béns, per no buscar ni riquesa ni plaer, seguir estrictes hàbits alimentaris i de salut i utilitzar el calendari Solar enlloc del Lunar. Alguns essenis tenien la reputació de predir el futur i d’interpretar el temps i el lloc estudiant les estrelles i calculant els efectes de la numerologia en la vida física. A l’època dels essenis (Mar Mort), aquests principis s’enclaven en una forma de vida que integrava l’espiritualitat, la salut i la vida quotidiana.


Són per naturalesa holístics (ho integren tot). No busquen tractar el símptoma en si sinó que procuren anar a l’origen d’aquest per entendre el perquè de la disfunció d’un sistema fins els engranatges més secrets i subtils del ésser. Més enllà de les zones i dels circuits afectats, procuren localitzar l’impacte de possibles memòries cel·lulars, esquemes de funcionament mental o emocional erronis i cicatrius afectives.

Es treballa fent servir l’energia universal que rep el nom de PRANA. Treballant xacres, sub-xacres, nadis i també realitzant cirugía en els cossos subtils. La lectura de l’AURA també és una bona eina que es pot utilitzar. Els olis essencials constitueixen un acompanyament molt important.

L'objectiu és restablir la circulació energètica mitjançant un treball conscient i sobretot respectuós sobre els xacres, nadis i sobres els múltiples nivells de realitat subtil de cada persona. Es busca parar i eliminar les formes de pensament tòxiques que son moltes vegades l’origen de moltes malalties, identificar i desincrustar les memòries doloroses que poden causar bloquejos i treballar en la prevenció d’eventuals desordres físics i psicològics, a través de les zones de bloqueig o d’intoxicació energètica que desestabilitzen el cos o algun dels nostres òrgans.


En definitiva, l'objectiu principal és fer que la persona prengui consciencia del seu estat i així superi importants etapes del seu desenvolupament interior.

#Teràpia #Egiptoesseni #Xacres #Prana