El prana

September 12, 2017

PEl Prana és energia, l’energia vital en nosaltres, la vida en nosaltres. El tenim a l’aire, a la llum del sol, en els aliments, a l’aigua, a la natura. És la força sutil que fa que tot  evolucioni. 

 

La font més important és a l’atmosfera i està constituït per petits ions negatius que són àtoms carregats elèctricament molt actius i que revitalitzen les cèl·lules del nostre cos. El sol i les masses d’aigua en moviment i en evaporació són els principals factors de ionització i carreguen de Prana l’aire.

 

Per potenciar l'energia en nosaltres es poden exercitar tècniques de reiki, aplicar teràpies energètiques, utilitzar imants o pedres, practicar la meditació, l'esport, o altres, però sobretot viure amb positivisme i alegria.

 

 

 

Continguts:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload