L'aura​Totes les Aures formen part de tots els essers. Cada una necessita 7 anys per desenvolupar-se. Aquesta és una de les raons per les que els essènis atorgaven la majoria d’edat als 21 anys de forma que les primeres 3 aures ja estiguessin formades.

 

AURA ESTÈRICA

Sol ser força estreta. És la més fàcil de veure pels principiants ja que és la més densa. Té la mateixa forma del nostre cos físic. Depenent de la seva densitat i espessor indica la vitalitat del seu propietari. S’assembla al fum de l’incens i és d’una tonalitat gris-blau. Fa aproximadament entre 2 i 3 cm. Es diu etèrica perquè és el nom que li va posar en Charles Leadbeater al 1905. També se li diu energia éter perquè és l’energia vital. És una energia, que envolta el nostre cos.

 

AURA ASTRAL

Representa els desitjos, les ansietats, les decepcions, les qualitats i els defectes. És la més inestable i és la més sensible a qualsevol variació produïda per les emocions quotidianes. Fa aproximadament 1,50cm i té una semblança al cos físic i sempre està en moviment. El seu símbol és l’aigua. En principi és un color base ja que cada persona desenvolupa una tonalitat pròpia que representa la seva tendència primària i la més forta. Segons l’evolució de la persona aquesta podrà canviar.

 

AURA MENTAL


Embolcalla les aures d’abans. Els seus colors dominants són les tonalitats més clares del groc, el blau i el blanc. Es pot estendre fins a 2m del cos físic. El seu símbol és l’aire.

 

AURA CAUSAL


Es pot estendre fins a 2 i 3 m del cos físic. És en ella on es poden descobrir l’origen d’algunes malalties sorgides en vides passades o en el ventre de la mare. Tenen forma trapezoïdal invertida i la part alta està coronada per una espècia d’esfera. Pot passar que aquesta aura mostri escenes de vides anteriors relacionades amb el problema que viu la persona en aquest moment. Algunes vegades quan s’observa una persona es pot arribar a veure la imatge d’una cara o de varies cares superposades a la de la pròpia que s’està examinant.

 

AURA DE VITALITAT I AURA D'ESPIRITUALITAT


Les 2 aures següents depenen més que les anteriors del nostre estat d’elevació espiritual i molt menys del nostre pla físic i psicològic. L'aura vital és molt difícil d’observar a la terra i correspon a estats de consciència (búdica/cristiana…). L'aura d'espiritualitat es caracteritza per una enorme llum blanca.

#Aura